Beppesfilmstund

Film och Foto

Mother

Kategori: Film

Innan denna film så skapade Joon-ho Bong Memories of a murder och även the host som är av ett sidospår i hans karriär. Mother går i samma stil som memories of a murder vilket är bra. Det vi får se är en speciell relation mellan en kille och mamma. När killen blir dömd för ett mord vill hans mamma hitta den mördaren då hon tror att han är oskyldigt dömd. Polisen anser att målet är avklarat då de tycks finnas klara bevis på att det var han som gjorde det. En bra film för er som gillar filmer som är mer åt deckar hållet

Into the wild

Kategori: Film

Det var ett tag sedan jag såg denna film men när jag såg att den fanns billig på blu-ray så ville jag direkt ha den dels för att det är en bra film men även för att det är bra foto i den. Om än denna film inte är perfekt i sin klippning eller bilder så är det ändå en fantastiskt film. Musiken av Eddie Vedder höjer verkligen stämningen i samband med vackra vyer över ett skönt landskap. En resa för sig själv att hitta sig själv och en del upproriskhet som slutar i förlåtelse. Detta är ett måste för den som inte sett den.

Puss in boots

Kategori: Film

Nu var det katten från shrek tur att få göra sin egen långfilm. Som tidigare är det Antonio banderas som är rösten till katten som hjälp får han med sig Salma Hayek (desperado) och Zach Galifianakis (The Hangover). Det är en bra film och den har samma flirtande till andra sagor som i shrek. En film för barn och vuxen med bra röster.