Beppesfilmstund

Film och Foto

Contagion

Kategori: Film

Ett virus bryter ut och tar hela världen med storm, ett tema som vi ofta sett tidigare. Vad är är det som gör denna film sevärd ?

Tycker att den stora styrkan i filmen är att den är mer realistisk än många andra. Vi får följa och undersöka var detta virus startade eller och kom ifrån. Det är ett bra stadigt tempo rakt igenom hela filmen.

Tower heist

Kategori: Film

Ben stiller och hans "crew" blir arbetslösa efter att deras chef blir tagen för bedrägeri. Gänget vill ha tillbaka sina pengar så de försöker tjuva tillbaka det som de har rätt till. Det var ett tag sedan jag såg en film med Ben Stiller så det kändes kul att se honom på vita duken igen. Denna film genomsyrar ben stillers humor vilket är både och. Dock är det ingen skrattfest men Helmer inte en torr film som får dig att stänga av. Eddie murphy spelar med, och andra kändisar, och även de var skojj att se. Ben och Eddie hade rätt ok kemi men statyetten går till Matthew Broderick, om de bara var denna film förståss som var nominerad, vilket var en överraskning.

When in Rome

Kategori: Film

En enkel kärlekskomedi som drar åt kärlekshållet lite mer. Inget utöver det vanliga men den funkar.